Korpa

Vaša korpa je prazna

Nazad na Shop

Muški poklon set od 5 dijelova

59.00KM

Muški poklon set se sastoji od:

  • Kožni kaiš 125cm – Izrađen od kvalitetne umjetne kože u tamno smeđoj boji koja odiše ozbiljnošću i elegancijom.
  • Kožni novčanik – Izrađen tako da ima jako puno mjesta za kartice, lične dokumente i papirne novce.
  • Elegantni kožni ručni sat – Izrađen u malo većim proporcijama (prečnika 5cm) sa kožnom narukvicom u tamno smeđoj boji kako bi se savršeno uklopio u bilo koji elegantni outfit. Prečnik sata 5cm.
  • Sunčane naočale – Inspirisane klasičnim ”Aviator” dizajnom u zlatnoj boji, one su ”šlag na tortu” koji upotpunjava cijeli ovaj set, i bez kojih jednostavno ova ponuda ne bi bila potpuna.
Naruči odmah

Muški poklon set je savršen poklon za kolegu, prijatelja, roditelje ili za drugu voljenu osobu? Sigurni smo da će se svi razveseliti ovim poklon setom.

Poklon setovi su idealan odabir u slučaju da voljenoj osobi želiš pokloniti nešto što će cijeniti i što će svakodnevno s oduševljenjem koristiti.

Osim što poklon setove možeš pokloniti drugima, možeš ih pokloniti i sebi.

Poklon set za muškarce koji smo pažljivo odabrali za tebe, sastoji se od ručnog sata, kožnog novčanika, kožnog kaiša i sunčanih naočala upakovanih u vrlo luksuznu kutiju.

Kada je idealno naručiti ovaj set?

Savršena prilika za poklon prilikom raznih prazika poput valentinovog, godišnjice braka/veze, rođendana i drugih svečanih prilika, ali naravno i ako se jednostavno osjećaš kao da bi nekome poklonio/la nešto.

Korpa

Vaša korpa je prazna

Nazad na Shop