Korpa

Vaša korpa je prazna

Nazad na Shop
Akcija!

Ženska torba – MISS CHARME

(1 recenzija korisnika)

35.00KM

Dimenzije:

  • Dužina: 20 cm
  • Širina: 27 cm
  • Širina dna:  10 cm

Nema na zalihi

Ženska torba koja je neizostavan dio svakog ženskog ormara, dostupna je po najpristupačnoj cijeni ikada a toliko ćete odisati ljepotom i jedinstvenošću.

Ako bi htjeli uljepšati i upotpuniti svoj ormar sa posljednjim ”korakom” Evrope u modi, da li zapadnim francuskim ”français chic”  ili južnim italijanskim ” alla moda” onda je ova torba baš za Vas.

Svaka odjevna kombinacija je stvorena za torbu, nebitno koje veličine, bitna je gracijaznost koju posjeduje svaka žena u sebi.

Budite ono što jeste kao žena, prelijepa i posebna na predivan i jedinstven način.

Uz ove torbe Vam ne trebaju kreacije od Karla Lagerfelda ( glavni dizajner modne kuće Chanel) i sličnih njemu, Vama je samo potreban retro prelaz naprijed, bolje rečeno retro kombinacija sa modnim prelazima u već predstojeću 2023. godinu.

Za osnovni dio dizajna su se uzeli preovladavajući hladniji tonovi koji su neizbježan dio 90-ih, ali u svakom pogledu je balans bitan.

Kako bi ublažili taj dio, imamo prelaze aurora naradžaste boje, koja je ključni dio čitavog dizajna.

Također, odlična je za bilo koju priliku a Vi budite najprimjećeniji dio svakog događaja a sa ovom torbom možete veoma lako u svakoj životnoj djelatnosti postati protagonist, ali uz manju dozu misterije jer kako smo iznad spominjali, balans je bitan.

Glavna insipracija ovog modela je kombinacija brenda Prada iz 2014 i Burberry-a iz 1999, a glavna karakteristika jeste sažetost svega toga u jednu torbu, koja je kreativno nadahnuće za sve naredne godine pa čak i decenije jer sadrži najbolje elemente iz dva različita vijeka a tako su skladno ustrojene boje i njihovi tonovi.

1 recenzija za Ženska torba – MISS CHARME

  1. Dajana Barac

    Evo upravo mi stigla posiljka.
    Hvala puno.
    Zadovoljna sam

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Korpa

Vaša korpa je prazna

Nazad na Shop