Korpa

Vaša korpa je prazna

Nazad na Shop
Akcija!

8. mart akcija ženska torbica – VIKY – GRATIS tulipani

25.00KM

Ženska torbica specifikacije

  • Materijal: PU koža
  • Dostupne boje: crna i bijela
  • Dimenzije: 20cm*15cm*6cm
  • Težina: 140g
Naruči odmah

Elegantne torbice za ukus svake žene!

Pripadnice ljepšeg spola su uvijek više vodile računa o modi i oblačenju, i naravno uvijek na sebi žele imati lijepu i komotnu odjeću.

A šta je sa modnim dodacima? Naravno nakit i šminka su gotovo neizbježni. Ali svaka djevojka i žena sa sobom mora imati naseser ili manju torbicu za razne sitne stvarčice koje im mogu zatrebati. Ali moda se mijenja iz dana i tako nove stvari treba ubacivati u garderobu.

Vrijeme je da i Vi nadogradite Vašu kolekciju! Od sada u našoj ponudi imamo savršene elegantne torbice koje će izgledati super uz svaku Vašu kombinaciju.

Izrađene od prve klase PU kože i sa savršenim V dizajnom, ove torbice su privukle  pažnju ženske populacije širom svijeta pa su vrlo brzo stigle i na naše tržište.

Torbice su veoma lagane i praktične, te u svojoj unutrašnjosti uopšte nisu škrte na prostoru. U njima ima dovoljno mjesta za sve stvari koje su vam podtrebne u svakodnevnici, za izlazno večer ili bilo kojoj drugoj prilici. Telefon, novčanik, maramice, ključeve i ostale stvari bez kojih ne idete nigdje, možete lako smjestiti u ovu divnu ali disktretnu torbicu.

Torbica je dovoljno mala da je možete nositi u ruci, ali ako vam dosadi, tu je i eleganti zlatni remen, pa će torbica izgledati prelijepo i kada je prebacite preko ramena.

U ponudi imamo crnu i bijelu torbicu istog dizajna. Nama su obje super, no vi imate mogućnost da odaberete po vlastitom ukusu. Crna ili bijela? Zašto ne obje?

Torbice su također i savršen poklon. Svaka će djevojka i žena poluditi za ovakvim dodatkom.

Naručite ovaj savršeni modni dodatak i osvježite svoje kombinacije. Pokažite da imate stila!

Korpa

Vaša korpa je prazna

Nazad na Shop