Korpa

Vaša korpa je prazna

Nazad na Shop
Akcija!

Vodootporni ruksak – BRAVO

55.00KM

Idealan muški ruksak za sve generacije!

Već dvije decenije živimo u modernom dobu, kada svaki pojedinac gotovo zavisi od elektronskih uređaja, koji su ruku na srce, mnogo olakšali svakodnevnicu i završavanje raznih obaveza, te nam svakako pomogli da ostanemo u kontaktu sa prijateljima, članovima porodice i poslovnim kolegama.

No kontinuirano korištenje ovih uređaja vrlo brzo može isprazniti njihovu bateriju, nakon čega u današnje vrijeme postajete „odsječeni“. Da se to ne bi desilo, potrebno je uvijek imati neku vrstu dodatnog napajanja kao što je power bank ili slično.

Sam uređaj za napajanje nije baš praktično rješenje ako ste većinom u pokretu.

Zato je neophodno da budete uvijek opremljeni najboljom i najpraktičnijom opremom, a upravo tu pripada ovaj idealni muški ruksak sa USB punjenjem!

Ruksak je odlično rješenje za Vas koji obožavate kampiranje i backpacking.

Što se tiče materijala, ovaj ruksak je izrađen od visokokvalitetnog poliestera, što ga čini veoma izdržljivim i otpornim na razna oštećenja. A uz samu izdržljivost i dugotrajnost, ovaj materijal je vodootporan, tako da će vaše osobne stvari i uređaji biti bezbijedni čak i u vlažnim uslovima.

Njegove dimenzije 43*33*11cm čine ga veoma prostranim tako da u njega mogu stati sve stvari koje su Vam potrebne dok putujete ili kampirate.

U unutrašnjosti ruksaka se nalaze tri pregrade što Vama omogućava bolju organizaciju i sortiranje stvari a tu je i posebna pregrada za laptop.

Na ruksaku su ugrađeni  izuzetno komforni kaiševi za ramena koji omogućuju duže nošenje ruksaka bez neugodnog „žuljanja“ čak i kada je ruksak napunjen malo težim stvarima.

A tu je naravno i glavna karakteristika ovog ruksaka. USB port će uvijek biti tu kada Vam zatreba dodatno punjenje iz power bank-a.

Uz ruksak dobijate i USB kabal dužine ()m za spajanje power bank-a sa uređajem, tako da možete nastaviti koristiti mobitel ili neki drugi uređaj dok se on puni.

NAPOMENA: Power bank ne dolazi uz ruksak.

Ukratko, ako volite biti u pokretu duže vrijeme, kampirati ili putovati, ovaj ruksak je idealan kompanion za Vas!

Naruči odmah

Vodootporni ruksak karakteristike:

  • Materijal: vodootporni poliester
  • Boja: crna
  • Dimenzije: 43*33*11cm
  • Težina: 1kg
  • Tri unutrašnje pregrade
  • Pregrada za laptop
  • USB KABAL
  • Zatvaranje: zip (rajfešlus)

Korpa

Vaša korpa je prazna

Nazad na Shop